ATIK TOPLADIK HAYATA DEĞER KATTIK

Geri Dönüşüm projesinin amacı; Dünya Engelsiz Yaşam Derneği (DEYADER) ve İstanbul Üniversitesi Ulaştırma ve Lojistik Fakültesi olarak eğitim kurumları ile birlikte Çevre Kirliliği konusunda SOS veren ülkemizde geri dönüşüm hareketi başlatıp elde edilen geliri kullanılarak ülkemizde bir iyilik hareketine dönüştürmek…

Okullarda öğrencilere seminerlerle çevre bilinci ve sosyal sorumluluk konusunda farkındalık kazandırmak ve geri dönüşüm hareketi ile sosyal sorumluluk almalarını sağlamak... Seminer düzenlenmesini talep eden okullar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail adresine yazılı başvuruda bulunabilirler.

Öğrencilerle düzenlenecek çevre temizliği gezileri ile geri dönüşüm döngüsüne onları katarak sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirmelerini sağlamak. Katılmak isteyen eğitim kurumları This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail adresine başvuruda bulunabilirler.

Projeden elde edilecek gelirlerle köy okulları, sokak hayvanları, engelliler için tekerlekli sandalye ihtiyaçlarını karşılamak üzere fon yaratılmaktadır.

Geri dönüşüm için toplanan materyaller metal kutular, elektronik atıklar, plastik atıklardır.